Pas na smrt izujedao osmogodišnju djevojčicu
ilustracija

Slovenija

Pas na smrt izujedao osmogodišnju djevojčicu

Osmogodišnja djevojčica iz mjesta Mengeš u Sloveniji prišla je većem psu u dvorištu stambene kuće koji ju je na smrt izujedao.

Kako prenose slovenački mediji, jedna odrasla osoba pokušala je da ukloni psa i pozvala je hitnu pomoć, ali djevojčici nije bilo pomoći. 

Prema saopštenju policije, osmogodišnja djevojčica prišla je psu privezanom za lanac u dvorištu stambene kuće.

Napad psa je prijavljen policiji u srijedu posle podne. Prema do sada prikupljenim podacima, djevojčica je prišla je većem psu u dvorištu stambene kuće, koja je ograđena, ali su ulazna vrata bila otvorena. Pas je, prema navodima, bio vezan lancem.

Uprkos intervenciji spasilačkog tima, djevojčica je preminula na licu mjesta od povreda.

Veterinarski inspektor je takođe izašao na mjesto događaja.

Sličan napad pasa dogodio se nedavno u Senti, kada je stradao četvorogodišnji dječak.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.