Policija u Nikšiću uhapsila osumnjičenog za pokušaj ubistva sugrađanina
Ilustracija

Policija u Nikšiću uhapsila osumnjičenog za pokušaj ubistva sugrađanina

Policija je danas lišila slobode B.T. (23) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu M.K. (27) iz Nikšića.

Iz Uprave policije su saopštili da se ovo lice potraživalo zbog sumnje da je 1. marta pokušalo da liši života M.K.

Podsjećamo da je nikšićka policija 3. marta lišila slobode R.T. (25) zbog sumnje da je izvršio ovo djelo zajedno sa  B.T.

"Oni su, sumnja se, upotrebom oštrog predmeta oštećenom zadali tri ubodne rane u predjelu leđa. M.K. je tom prilikom zadobio teške povrede i bio hospitalizovan u Medicinskom centru Nikšić", dodali su iz UP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.