Ove mjere od sjutra važe i za Bijelo Polje i Mojkovac

Ove mjere od sjutra važe i za Bijelo Polje i Mojkovac

Pored važeće zabrane ulaska i izlaska građanima sa teritorija Podgorice, Cetinja, Budve, Tivat, Nikšić, Plužine, Herceg Novi, Ulcinj, Bar, Kotor, Pljevlja proširuje se na Bijelo Polje i Mojkovac, saopštila je na pres konferenciji epidemiološkinja IJZ Marija Božović. Nove mjere su na snazi od 18. do 24. marta

"Mjere koje su na snazi u Tivtu, Budvi, H.Novom i Ulcinju prestaju da važe za Budvu i Tivat a počinju da važe za Nikšić.Posebne mjere koje su na snazi u opštinama Podgorica, Nikšić, Cetinje, Kotor, Plužine, Bar , Pljevlja važiće i za Tivat, Budvu, Bijelo Polje i Mojkovac.", dodala je Božović.

U opštinama Podgorica, Cetinje, Kotor, Plužine, Bar, Pljevlja, Tivat, Budva, Bijelo Polje i Mojkovac na snazi su sljedeće mjere:

Zabranjen rad ugostiteljskih objekata (Zabranjen rad automata za tople i hladne napitke);

Zabranjen rad priređivača igara na sreću;

Zabranjen rad fitnes centara i teretana;

Zabranjeno organizovanje rekreativnih i zabavnih aktivnosti za djecu i odrasle na otvorenim javnim mjestima;

Na snazi on-line nastava;

Zabranjen rad tržnih centara;

Dozvoljen rad privrednih društva i preduzetnika koji se bave trgovinom neprehrambenih proizvoda i pružanjem usluga (prodavnice obuće i odjeće, kozmetički, frizerski saloni i sl.).

enlightenedMjere u cilju suzbijanja pandemije COVID-19 za period 18.03. – 24.03.2021. možete pročitati OVDJE.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.