Šta mislim kad kažem da živim u Crnoj Gori - spot koji će vam uljepšati dan (VIDEO)

Ulcinjanin Gezim Mavrić, koji živi i radi u SAD ne prestaje da oduševljava turističkim video zapisima.

Ovog puta je objavom spota sa najljepšim i najpopularnijom kadrovima snimljenim širom Crne Gore zadivio je korisnike društvenih mreža i uljepšao ove tmurne dane i skrenuo pažnju sa loših vijesti.

Spot "What I Mean When I Say I live in Montenegro" (Šta mislim kad kažem da živim u Crnoj Gori" prikazuje neodoljive ljepote i različitosti naše zemlje u jednom minutu.

Zemlja ekstremnih različitosti, geografskih, klimatskih, kulturnih, jezičkih i etničkih - napisao je između ostalog autor uz objavu spota koji je preplavio društvene mreže u Crnoj Gori.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.