Počinju pregovori oko formiranja vlasti u Nikšiću
Opština Nikšić

Na sastanku predstanici koalicija "ZBNK", "Mir je naša nacija" i "Crno na bijelo"

Počinju pregovori oko formiranja vlasti u Nikšiću

Nosioci lista koalicija Za budućnost Nikšića, Mir je naša nacija i Crno na bijelo trebalo bi večeras da počnu pregovore oko formiranja vlasti u Nikšiću.

Nosilac liste Za budućnost Nikšića Marko Kovačević kazao je agenciji Mina da bi sastanak trebalo da počne predveče, i da mu neće prisustvovati niko od lidera tih koalicija.

Kovačević je odmah nakon izbora najavio da će uputiti poziv za razgovor nosiocima lista koalicija Mir je naša nacija i Crno na bijelo, Momu Koprivici i Tatjani Đurišić Bečanović, kako bi se što prije formirala nova vlast u Nikšiću.

Na lokalnim izborima 14. marta Evropski tim za Nikšić osvojio je 18 mandata, koalicije Za budućnost Nikšića 11, Mir je naša nacija deset deset i po jedan koalicija Crno na bijelo i Narodni pokret.

Socijaldemokratska partija, sa 2,7 odsto glasova, nije uspjela da obezbijedi nijedan mandat u lokalnom parlamentu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.