Pele čestitao Ronaldu na rekordu: Prelijep fudbalski put vrijedan divljenja
Pele

Pele čestitao Ronaldu na rekordu: Prelijep fudbalski put vrijedan divljenja

Legendarni brazilski fudbaler Pele čestitao je igraču Juventusa Kristijanu Ronaldu obaranje rekorda po broju postignutih golova u zvaničnim utakmicama.

"Kakav prelijep fudbalski put. Mnogo vam se divim i volim da vas gledam na terenu, to nije tajna. Čestitam na zvaničnom obaranju mog rekorda", napisao je Pele na Instagramu uz fotografiju njega i Ronalda.

"Jedino mi je žao što ne mogu da vas zagrlim, ali ostavljam ovu fotografiju u vašu čast, s velikom naklonošću, kao simbol prijateljstva koje postoji već dugi niz godina", naveo je Pele.

Portugalac je postigao tri gola u uvodna 32 minuta jučerašnjeg meča protiv Kaljarija i tako stigao do brojke od 770 golova u zvaničnim mečevima čime je oborio rekord od 767 pogodaka Pelea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pelé (@pele)

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.