Od posljedica korone preminuo poznati bubnjar Dragoljub Đuričić
Dragoljub Đuričić

Od posljedica korone preminuo poznati bubnjar Dragoljub Đuričić

Poznati bubnjar Dragoljub Đuričić (68) preminuo je danas u bonici "Dragiša Mišović" u Beogradu, od posljedica korona virusa,prenose srpski mediji.

Čuveni muzičar koji je svirao u grupama "Leb i sol", "Kerber", sa Đorđem Balaševićem i Zdravkom Čolićem kao i sa drugim poznatim izvođačima, je mjesec dana bolovao od opakog virusa, a hospitalizovan je 24. februara.

Njemu se stanje prije pet dana poboljšalo i bio je skinut sa respiratora, nažalost, danas je izgubio bitku sa bolešću.

Đuričić je rođen na Cetinju.

Frontmen grupe "Babe" i gitarista "Bajaga i instruktori" oprostio se od njega na Tviteru.

"Veliki Dragoljub. Takav je bio, kako mu i ime kaže. Slava mu", napisao je on. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.