Šta posle
Novak Đoković, Rafael Nadal, Rodžer Federer

Šta posle "velike trojke": Direktor ATP liste tvrdi da će sve biti u redu

"Velika trojka" svjetskog tenisa je bez dileme najbolja u istoriji.

Novak Đoković, Rodžer Federer i Rafael Nadal definitivno to jesu, sa čime se slaže i direktor ATP-a Andrea Gaudenci.

Ipak, ne misli da će tenis biti manje popularan kada se njih trojica povuku sa najveće scene, iako zajedno imaju 58 Grend slem titula i ispisali su praktično sve rekorde u tenisu.

"Uopšte nisam zabrinut za naš sport, ako budemo radili prave stvari. Ništa ne oduzimam njima trojici, oni su vjerovatno najbolji koji je ovaj sport imao ikada i tako će biti dugo. Ipak, isto tako smo bili zabrinuti kada je Sampras odlazio, pa je naišao Federer i rekli smo 'Ovo je tip koji će nas spasiti", podvukao je Gaudenci za Rojters.

Federer je i nadmašio Samprasa, dodaje Italijan.

"Tenis se danas savršeno uklapa u distribuciju sadržaja, drugih vremenskih zona... Na globalnom nivou, ako ćemo realno, mi smo najbolji u pogledu jednakosti sa ženama", zaključio je.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.