Raskinuli Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez

Raskinuli Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez

Dženifer Lopez raskinula je dvogodišnju ljubavnu vezu sa Aleksom Rodrigezom.

Pjevačica i bejzbol igrač najavili su vjenčanje za prošlu godinu, ali zbog pandemije nisu održali svadbu. Tada su odlučili da se vjenčaju kada se stvari malo "smire", ali izgleda da se to ipak neće dogoditi.

Kako navodi portal Page Six, Džej Lo je nedavno priznala da su njih dvoje išli na terapiju za parove, a Rodrigeza su strani mediji povezivali i sa Medison Lekroj, 30-godišnjom starletom. Glasine o navodnoj Rodrigezovoj nevjeri, oboje su demantovali.

Neimenovani izvor rekao je da Rodrigez trenutno boravi u Majamiju, a da Dženifer Lopez snima film u Dominikanskoj republici, pa su i zbog toga odvojeni, što je vjerovatno uticalo na to da raskinu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.