Opština Berane ugostila Pešića: Ponosni na ostvareni rezultat
Prijem za Pešića

Opština Berane ugostila Pešića: Ponosni na ostvareni rezultat

Rukovodstvo Opštine Berane organizovalo je prijem za atletičara AK „Lim“ i reprezentativca Crne Gore, Darka Pešića koji je osvojio osmo mjesto u sedmoboju na nedavno održanom Evropskom dvoranskom prvenstvu u atletici u Torunu, u Poljskoj.

Potpredsjednik Opštine Darko Stojanović čestitao je Pešiću na postignutom uspjehu, naglasio da je Berane ponosno na ostvareni rezultat, ističući očekivanje da će nastaviti i ubuduće da predstavlja Berane i Crnu Goru u najboljem svjetlu.

received2687293581806281024x683

Potpredsjednik Marko Lalević pohvalio je uspjeh Pešića, naglašavajući da to što smo na nedavno održanom Evropskom prvenstvu imali predstavnika koji je izborio veoma značajan plasman među najboljim atletičarima Evrope je od posebne važnosti za sport u Beranama.

Sekretar za sport, kulturu, omladinu i saradnju sa NVO Goran Folić čestitao je mladom atletičaru na rezultatu i istakao da su njegovi podvizi u dosadašnjoj karijeri, uključujući i poslednji zahvaljujući kojem je osmi u Evropi, dokaz da naša zemlja ima vrhunske atletičare i sportiste.

received4513783996241071024x683

U razgovoru sa mladim atletičarem predstavnici Opštine pomenuli su i značajne projekte vezane za unapređenje sporta koji će se realizovati u bliskoj budućnosti u Beranama.

Pešić se zahvalio rukovodstvu Opštine na prijemu, ističući da je ponosan što predstavlja Berane i što je član atletskog kluba „Lim“ iz našeg grada, kao i da se nada da će i ove godine biti jedan od učesnika internacionalnog mitinga „Ivangrad 2021“ na beranskom stadionu.

„Očekujem da ću već u maju ostvariti rezultate kojima će konkurisati za Olimpijske igre“, kazao je Pešić.

received4462261000514061024x683

Šef stručnog štaba AK „Lim“ Zoran Jojić naveo je da Pešića ove godine očekuju tri velika takmičenja i to Kup Evrope na Kipru, Prvenstvo Evrope malih zemalja i Balkansko prvenstvo.

On se ovom prilikom zahvalio Darkovom treneru Goranu Obradoviću, koji je porijeklom iz Berana, a trener je i poznate srpske atletičarke Ivane Španović.

Opština Berane je uručila atletičaru Lima prigodan poklon u vidu umjetničke slike.

Sastanaku su prisustvovali šef Biroa za odnose sa javnošću Nikola Urošević i savjetnik za informisanje u Birou Stefan Novović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.