DPS: Ministarka zdravlja kao šef izbornog štaba prosrpskih partija
Demokratska partija socijalista

DPS: Ministarka zdravlja kao šef izbornog štaba prosrpskih partija

Demokratska partija socijalista saopštila je da licemjerju Vlade kad je u pitanju zdravstvena situacija nema kraja.

"Izgleda da ministar vanjskih poslova, koji zvanično priznaje međunarodnim partnerima da je zdravstveni sistem pred pucanjem i apeluje kod zemalja EU i NATO za pomoć tražeći da šalju i ljekare i medicinske tehničare, bolje zna pravo stanje nego njegova koleginica iz ministarstva zdravlja i direktorka Kliničkog centra, koja ga demantuje. Ono što znaju stranci, pokušava se sakriti od domaće javnosti. Kao da građani ne vide da iz dana u dan raste broj mrtvih i zaraženih koronavirusom", istakli su iz DPS-a..

Dodaju da "to očigledno ne tangira Vladin tim za borbu protiv Covid-19".

"Oni su osiono priprijetili u vladinu kameru, bez prisustva novinara, šta smijemo, a šta ne smijemo da radimo. Pažljivo vodeći računa da sve bude podređeno predstojećim izborima u Nikšiću. Da se slučajno ne desi zatvaranje granice prema Srbiji i Republici Srpskoj. Bilo bi zanimljivo da javnost zna zašto se u Crnu Goru može nesmetano ući iz Trebinja, a ne može iz Dubrovnika. I zašto građani iz Srbije, BiH, Albanije i Kosova, bez obzira imaju li koronu ili ne, mogu obilaziti svu Crnu Goru, dok mi živimo u zaključanim gradovima", kazali su iz DPS-a..

Poručuju da je očigledno da je ministarka zdravlja bez ikakvog autoriteta i u Vladi čiji je član, "dok pristaje da joj trenutna parlamentarna većina i sponzori iz susjedstva dodjeljuju ulogu šefa izbornog štaba prosrpskih partija na lokalnim izborima u Nikšiću".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.