Čokrlija i Šabanović posjetili atletičare: Sprintarice za najbolju atletičarku
Maslovarić i Suljević sa Šabanovićem i Čokrlijom

Čokrlija i Šabanović posjetili atletičare: Sprintarice za najbolju atletičarku

Sportski menadžer Se­jo Čo­kr­li­ja, ko­ji već du­go go­di­na ži­vi i radi u Ame­ri­ci, posjetio je juče sa mladom muzičkom zvijezdom Isakom Šabanovićem bjelopoljski Atletski klub "Jedinstvo".

Tom prilikom, u prisustvu trenera Branislava Maslovarića, poklonili su sprinterice najboljoj atletičarki "Jedinstva", šesnaestogodišnjoj Amini Suljević.

Ne­ka­dašnji od­boj­kaš Je­d­in­stva, Čokrilija obećao je atletičarima pomoć u vidu opreme neophodne za treniranje i postizanje vrhunskih rezultata.

Maslovarić se zahvalio Čokrliji na posjeti i donaciji i istakao da mu je čast da "je jedan sportski menadžer priznat u Americi prepoznao kvalitet bjelopoljskih atletičara".

15903812811621181975752125556543460360655146n

Suljević i Šabanović

Šabanović i Čokrlija ispratili su i trening atletičara pod vođstvom Maslovarića na gradskom stadionu u Nikoljcu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.