Budućnost slavila protiv Cedevita Olimpije
Foto: Budućnost Voli

Prošli u top 8 Evrokupa

Budućnost slavila protiv Cedevita Olimpije

Budućnost VOLI je savladala Cedevita Olimpiju 79:66 (17:19, 21:21, 20:17, 21:9) i tako produžila svoju evropsku priču.

Budućnost je tako ušla u 8 najboljih Evrokupa.

"Sjajna pobjeda za ekipu Dejana Milojevića, i prolazak u TOP 8 fazu, gdje nas čeka ekipa Monaka.Utakmica koja je bila teška, i jedni i drugi su znali ulog koji nosi, ali smo uspjeli da odigramo sjajno onda kada je trebalo.Prije svega sjajna rotacija Dejana Milojevića i generalno vođenje utakmice. Naš trener je vršio česte izmjene i nije dao protivniku ni ujednom trenutku da se adaptira na situaciju", saopšteno je iz KK BUdućnost.

Posebno je dodaju, produktivna bila petorka, kada je igrao bez klasične petice, sa Edžimom i Ivanovićem koji su imali u tom trenutku po četiri lične greške u posljednjoj dionici. 

"Odlična je odbrana koju su naši momci odigrali, pogotovo onda kada je to najpotrebnije bilo, u zadnjih 10 minuta su protivnika sveli na samo 9 poena", kažu iz kluba.

Milojević je startovao sa petorkom Džastin Kobs, Fedor Žugić, Melvin Edžim, Danilo Nikolić i Vili Rid. 

"Plavo bijelima" je bila potrebna pobjeda od 4 poena razlike za prolaz dalje.

U protokolu nije bilo Luke Mitrovića koji je propustio drugi meč zaredom zbog povrede oka. 

Protivnik u TOP 8 fazi je ekipa Monaka. koju s klupe predvodi bivši selektor Crne Gore Zvezdan Mitrović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.