Premijer se iznervirao zbog pitanja pa poprskao novinare dezinfekcionim sredstvom(VIDEO)

Premijer Tajlanda Prajut Čan o Ča tokom odgovaranja na pitanja novinara poprskao je dezinfekcionim sredstvom prisutne u prvom redu.

Novinari su premijeru na konferenciji postavljali pitanja o mogućim promjenama u sastavu vlade.

Prije napuštanja sale, vidno iznerviran, prišao je prvom redu novinara i dok je pridržavao zaštitnu masku, novinare je poprskao dezinfekcionim sredstvom.

Tajlandski premijer i ranije je imao neobične ispade tokom razgovora sa novinarima. Jednom prilikom je bacio koru od banane na snimatelje.

Na Tajlandu je porastao broj onih koji pozivaju na ostavku premijera, nakon što su aktivisti koji pozivaju na političku reformu optuženi za kršenje zakona najmoćnijeg zakona, koji zabranjuje kritiku starijih članova kraljevske porodice, prenosi RT.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.