Milović: Nikšićani žive kao da koronavirus ne postoji
Novica Milović

"U centru grada i u užem gradskom jezgru samo stariji poštuju mjere"

Milović: Nikšićani žive kao da koronavirus ne postoji

Što se tiče Trga slobode i užeg gradskog jezgra Nikšićani žive kao da korona nikad nije bila, ili kao da je sada nema, saopštio je načelnik nikšićke Komunalne policije Novica Milović.

On je u Jutarnjem programu TVCG kazao da su se juče, prilikom obilježavanja 8. marta, mjere izuzetno slabo poštovale.

"Vidjeli smo samo starije osobe koje su nosile zaštitne maske. Upozoravali smo građane, imali smo dosta intervencija. Trg je juče bio prepun", rekao je Milović.

Napominjući kako oni samo preventivno djeluju, Milović kaže da prema Nikšiću gravitiraju dva magistralna puta iz pravca Trebinja i Bileće, te da su granični prelazi otvoreni.

"Imamo veliki broj stranih lica ovdje, koje po naglasku prepoznajemo da su iz okolnih država. To je veliki problem. Vikend kad su gradovi zatvoreni, imamo veliki broj Nikšićana koji odlaze u Trebinje ili Bileću na kafu. To je veliki problem, a korona je previše uzela maha u našem gradu", rekao je Milović. 

Sa druge strane, kako je rekao, saobraćaj prema Podgorici odvija nesmetano, te da nema većih gužvi i zadržavanja na kontrolnom punktu na Bogetićima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.