Papa: Žene su hrabrije od muškaraca

Papa: Žene su hrabrije od muškaraca

Papa Franja kritikovao je danas, po povratku uz Iraka, postupanje prema ženama u toj državi, navodeći da su one hrabrije od muškaraca.

Poglavar Katoličke crkve rekao je da nije mogao da vjeruje kad su mu pokazali listu žena ponuđenih na prodaju, što je činila teroristička milicija Islamske države.

Krijumčarenje ljudima radi se svuda, pa tako i u samom centru Evrope, rekao je papa i dodao da je u Rimu razgovarao sa ženom koja je bila zlostavljana.

„Žene su hrabrije od muškaraca, to je tako“, zaključio je papa na 8. mart, Međunarodni dan žena, prenose mediji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.