Početak sedmice uz naoblačenje
Ilustracija

Vremenska prognoza

Početak sedmice uz naoblačenje

Prvog radnog dana nove sedmice očekuje nas naoblačenje, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

Popodne prvo na jugo i jugozapadu mjestimično kiša, krajem dana i tokom noći u većini mjesta kiša, a u centralnim i sjevernim planinskim predjelima susnježica i snijeg. Vjetar slab i promjenljivog smjera.

Jutarnja temperatura vazduha od -7 do 8, najviša dnevna od 3 do 15 stepeni.

U Podgorici sjutra kasno popodne i tokom noći kiša. Vjetar slab i promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura oko 4, najviša dnevna oko 13 stepeni.

U utorak oblačno, povremeno sa kišom, na sjeveru u nižim predjelima kiša i susnježica. U centralnim i sjevernim planinskim predjelima uglavnom susnježica i snijeg. Krajem dana i tokom noći u centralnim i južnim predjelima umjerene padavine, na primorju sa grmljavinom. Duvaće vjetar uglavom slab u višim pedjelima na sjeveru popodne umjeren jugozapadni.

Jutarnja temperatura vazduha od -4 do 9, najviša dnevna od 1 do 14 stepeni.

U Podgorici u utorak oblačno, povremeno sa kišom kasno popodne i naveče umjerena kiša. Duvaće vjetar slab i promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura oko 7, najviša dnevna oko 12 stepeni.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.