Besplatan parking za potrebe vakcinacije građana
SC Morača

Glavni grad obezbijedio i prostor SC Morača

Besplatan parking za potrebe vakcinacije građana

Glavni grad Podgorica nedavno je potpisivanjem ugovora sa JU Dom zdravlja Podgorica ustupio prostor nekadašnjeg restorana u okviru Sportskog centra Morača za potrebe organizovanja četiri punkta za vakcinaciju građana koja počinje sjutra.

"Osim adekvatnog prostora, koji garantuje nesmetan protok građana bez međusobnih konatakta, zadržavanja i odvojenog ulaza i izlaza, Glavni grad je građanima koji dolaze na vakcinaciju obezbijedio i besplatno korišćenje parkinga", navodi se u saopštenju PG Biroa.

Podsjećamo, Glavni grad od početka pandemije posvećeno radi na smanjenju štetnih posljedica izazvanih pojavom koronavirusa.  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.