Drugi kontigent ruskih vakcina stiže danas u Crnu Goru
Ilustracija

Na aerodrom u Podgorici

Drugi kontigent ruskih vakcina stiže danas u Crnu Goru

Drugi kontigent ruskih vakcina Sputnjik V danas stiže na podgorički Aerodrom.

Kako je saopšteno iz Vlade, kontigent vakcina dočekaće ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović i državni sekretar Borko Bajić, prenosi portal "Vijesti".

Borovinić Bojović je na nedavnom skupštinskom Odboru za zdravstvo, rad i socijalno staranje saopštila da je dogovoreno još 200.000 Sputnjih V vakcina, pored ranije dogovorenih 50.000, od kojih je 5.000 već stiglo.

Vakcinacija u Crnoj Gori počela je Sputnjik V vakcinom.

U Crnu Goru nedavno je stigao i kontigent od 30.000 doza kineske vakcine Sinofarm, koje su donacija Narodne Republike Kine.

U Crnoj Gori do danas u 10 časova prvu dozu vakcine primilo je 2.250 građana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.