Zirojević: Problem je što predstavnici Vlade ne poštuju mjere, ne njihova religioznost
Nikola Zirojević, Foto: Socijaldemorkate

Potparol SD-a odgovorio Spajiću

Zirojević: Problem je što predstavnici Vlade ne poštuju mjere, ne njihova religioznost

Nakon što je ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić saopštio da se delegacija Vlade na sahrani episkopa Atanasija, u Trebinju, ponašala u skladu sa epidemiološkim mjerama, reagovao je portparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević, poručujući da to nije istina, da se nijesu pridržavali mjera i da su prekršili naredbu Vlade u kojoj sjede.

Podsjetimo, ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić kazao je da kritičarima Vlade nije bio problem odlazak na sahranu episkopa Atanasija već religioznost premijera Krivokapića i ostalih članova Vlade.

“Ministre Spajiću, veoma Vam neobično izgleda “jedan od najvećih teologa”. I izjave su mu bile potpuno u duhu pravoslavlja, vidi se iz priloženog”, objavio je Zirojević na Tviteru.

Poručio je Spajiću da nikome ne smeta religioznost članova Vlade i njenog predsjednika.

Zirojević poručuje da njemu smeta činjenica da iznosčlanovi Vlade iznose neistine jer se nisu pridržavali mjera ljubeci kovčeg preminulog episkopa.

"Prekršili ste, ministre Spajiću, i naredbu Vlade u kojoj sjedite o zabrani službenih putovanja van CG. U vremenu kad stanovnik Nikšića ne može da pođe do Šavnika, stanovnik Kotora do Tivta, kada građani Crne Gore sahrane svojim preminulima organizuju u najužem krugu, često bez prisustva najbliže rodbine, vi ste odlučili da pođete u Trebinje i prisustvujete sahrani koja predstavlja veliki epidemiološki rizik", dodao je Zirojević na Tviteru.

Kazao je da članovi Vlade nisu pokazali religioznost, niti poštovanje prema preminulom episkopu već samo i isključivo, bahatost, neodgovornost i apsolutnu nebrigu za zdravlje građana CG.

Vi koji trebate da budete primjer građanima, bili ste sve suprotno od toga. I nije vam prvi put. Koliko vidim, neće biti ni posljednji. To je problem, ministre Spajiću, a ne Vaša religioznost koja je Vaša intimna stvar i koja ne smeta apsolutno nikom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.