Preminula Jelena Đuretić
Jelena Đuretić, Foto: Privatna arhiva

Izgubila bitku sa opakom bolešću

Preminula Jelena Đuretić

Jelena Đuretić (28), teški onkološki pacijent i majka dvije djevojčice, izgubila je bitku sa opakom bolešću.

Tu informaciju objavio je njen brat Blažo Pekić.

"Dragi rođaci, prijatelji i svi koji ste nas podržavali tokom Jelenine borbe protiv teške bolesti, obavještavam vas da Jelena nažalost nije izdržala, preminula je jutros. Jos jednom veliko hvala svima koji su dali doprinos", naveo je Pekić.

Jelena je za dan digla Crnu Goru na noge kako bi sakupili novac za njen transport do Turske zbog liječenja, gdje je izgubila bitku sa opakom bolešću.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.