Pucnjava u Skoplju, ubijena dva mladića
Ilustracija

Pucnjava u Skoplju, ubijena dva mladića

Dva mlađa muškarca ubijena su u Skoplju u oružanom napadu, potvrdila je policija.

Nakon prijave o pucnjavi u jednom skopskom naselju, oko 2.35h, policija je izašla na lice mjesta i pronašla Citroen i dvije mrtve osobe, kao i čaure od pištolja i automatske puške.

Prema nezvaničnim informacijama portala „A1on“, napadači su izašli iz vozila i iz pištolja i automatske puške „kalašnjikov“ pucali u dvije osobe koje su sjedjele u parkiranom automobilu.

Nakon ubistva policija je zatvorila cijelo naselje „Topansko polje“, a na licu mjesta su uz policajce bili i susjedi, svjedoci tog događaja.

Identitet napadača koji su u bjekstvu, kao i motivi za ubistvo za sada nisu pozati, dok je utvrđen identitet ubijenih.

Prema policijskim informacijama, ubijeni su A. B. (28) i B.V. (24), obojica iz Skoplja i „predizimaju se mjere i aktivnosti na rasvjetljavanju slučaja“.

Televizija Alsat M je objavila da se radi o Afrimu Beriši i Burimu Vardaru i da su žrtve ubijene u automobilu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.