Napadnuta LGBT osoba u Podgorici, iscrtali mu krst na grudima
Ilustracija

Napadnuta LGBT osoba u Podgorici, iscrtali mu krst na grudima

Član LGBT Foruma Progres i štićenik Skloništa za LGBT osobe napadnut je sinoć oko 20 časova ispred porodične kuće od strane nepoznate osobe, saopšteno je iz te NVO.

"Sinoć je napadnut član LGBT Foruma Progres, oštrim predmetom su mu nanesene povrede u predjelu genitalija, iscrtan mu je krst u predjelu grudi, ukraden novac i sat. Apelujem na policiju i tužilaštvo da počinioce što prije pronađu i procesuiraju", saopštila je na Tviteru predsjednica NVO LGBT Foruma Progres, Bojana Jokić.

Član LGBT je napadnut kada je krenuo da posjeti svoju majku.

Pomoć mu je nakon napada pružena u Kliničkom centru Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.