U februaru prinudno naplaćeno preko 134 000 eura za prekršaje
Dragan Stevanović

U februaru prinudno naplaćeno preko 134 000 eura za prekršaje

Zbog počinjenih prekršaja u februaru je naplaćeno preko 134 hiljada eura, saopštio je načelnik Odsjeka za sprovođenje postupka prinudne naplate Dragan Stevanović.

Kako je saopštio donešeno je preko 12 hiljada naredbi za prinudnu naplatu.

"U postupku prinudne naplate neplaćenih konačnih i izvršnih prekršajnih naloga za počinjene prekršaje, Odsjek za sprovođenje postupka prinudne naplate donio je u februaru 12.167 naredbi za prinudnu naplatu, a po ovom osnovu naplaćeno je 134.505,20 eura", naveo je Stavanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.