Marković: Zatvorite granice za sve koji nemaju PCR test, ograničiti kretanje u grupi od dvije osobe
Marković

Marković: Zatvorite granice za sve koji nemaju PCR test, ograničiti kretanje u grupi od dvije osobe

Zatvorite granice za sve koji nemaju PCR test ne stariji od 48h, uvedite obavezno nošenje maski u zatvorenom i na otvorenom, uključujući i sredstva javnog prevoza i ograničite kretanje u grupi na dvije osobe osim za roditelje sa djecom - poručuje Duško Marković bivši premijer Crne Gore u objavi na Twiteru.

Crna Gora svakog dana ostaje bez velikog broja života. Prošle godine ponovio sam više puta da je ljudski život najdragocjeniji, i da je njegova odbrana od #COVID19 prvi i najvažniji zadatak – na kojem su tadašnja Vlada i institucije uspijevale i pružale adekvatan odgovor - naveo je Marković na Twiteru.

Zatvaranje gradova i ograničavanje kretanja unutar Crne Gore, ocijenio je Marković, nije dalo rezultat i treba ga ukinuti.

"Umjesto toga – zatvorite granice za sve koji nemaju PCR test ne stariji od 48h; uvedite obavezno nošenje maski u zatvorenom i na otvorenom, uključujući i sredstva javnog prevoza i ograničite kretanje u grupi na dvije osobe osim za roditelje sa djecom. Odavno je trebalo stručnije i odlučnije postaviti zdravstveno-bezbjednosne mjere, jer se jedino znanjem i odgovornošću mogu sačuvati život i zdravlje kao najvrednije dobro.", poručio je Marković.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.