Abazović:
Dritan Abazović

Abazović: "Pola" Crne Gore ne spava mirno, ruka pravde počela da djeluje

"Pola" Crne Gore ne spava jer je ruka pravde počela da djeluje, saopštio je predsjednik Građanskog pokreta URA i potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović u objavi na Fejsbuk profilu.

"Današnja akcija Uprave policije i Osnovnog državnog tužilaštva Podgorica je dokaz da institucije sistema mogu da rade profesionalno, sinhronizovano i efikasno", naveo je Abazović.

Dodaje da je ovom trenutku najveći patriotizam da zaštitimo državnu kasu.

,,Pola" Crne Gore ne spava jer je ruka pravde počela da djeluje! U današnjoj akcija “Granica” lišeno je slobode više...

Posted by Dritan Abazović on Среда, 03. март 2021.


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.