Ibrahimović na Sanremu uz hit Nade Topčagić: Čast mi je što sam ovdje i vama treba da bude privilegija što sam došao (Video)

Švedski fudbaler i član Milana Zlatan Ibrahimović bio je specijalni gost na ovogodišnjem „Sanremu“. Ibrahimović je nastupio prvog dana najpoznatijeg italijanskog festivala, a predstavljen je uz pjesmu „Jutro je“ Nade Topčagić.

Zlatan je na veliku binu izašao uz muziku poznate numere koju očigledno obožava, pošto je nedavno proslavljao pobjedu slušajući je u svlačionici.

Voditelj je napomenuo da je muziku izabrao upravo Ibra.

Šveđanin se pojavio u skeču sa voditeljem festivala Amadeusom i poznatim komičarem Rozariom Fjorelom koji su navijači suparničkog milanskog fudbalskog tima – Intera.

„Čast mi je što sam ovdje, ali istovremeno i vama treba da bude privilegija što sam došao“, u svom stilu je rekao napadač Milana.

Njegovom nastupu na „Sanremu“ još nije kraj, pošto je najavljeno da će u četvrtak, u duetu sa Sinišom Mihajlovićem, izvesti pjesmu Vagabundo benda „Nomadi“, prenosi Rts.

Festival „Sanremo“, koji se prvi put održava bez prisustva publike, počeo je u utorak i trajaće do subote, 6. marta.

Izbor organizatora svakako nije bio slučajan, s obzirom na to da je Ibra ranije kačio snimak na kom se veseli u karantinu uz jednu od najpopularnijih  narodnih pjesama.

„Ne znam šta da kažem. Fascinirana sam i presrećna. U svoj ovoj tuzi, ovo je jedna svijetla tačka. Voljela bih da ga upoznam, iako sam svojevremeno upoznala njegovog oca, ali to je duga priča. Ponosna sam na uspjeh sportista i živjeli nam oni 100 godina. Ibrahimoviću, svaka čast za izbor pjesme, ljubi te Nadica”, rekla je Topčagićeva za portal Nova.rs početkom februara.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.