Krivokapić pozvao Nikšićane na slogu: Sretaćemo se u ljubavi i posle ovih izbora

Krivokapić pozvao Nikšićane na slogu: Sretaćemo se u ljubavi i posle ovih izbora

Premijer Zdravko Krivokapić pozvao je Nikšićane da se vrate načelima u kojima dominiraju sloga i zajedništvo.

Građani Nikšića, ja kao Nikšićanin, a sticajem okolnosti i kao premijer, dijelim sa svim građanima Crne Gore zabrinutost zbog nemilih dešavanja kada je došlo do povrede mladića Trebješanini starca Mušikića - naveo je Krivokapić.

Pozivam vas da se, kao što je u tradiciji Nikšića, vratite svojim načelima u kojima dominiraju sloga i zajedništvo, jer ćemo se sretati u ljubavi i radosti i nakon ovih izbora - poručio je premijer.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.