Šehović: Umjesto jasnih odgovora o ToMontenegru dobili
Damir Šehović

Šehović: Umjesto jasnih odgovora o ToMontenegru dobili "fraze i parole"

Ako su dva aviona plaćena 21 milion dolara, a plan je da kompanija ima 5-6 aviona, na osnovu čega se tvrdi da će 30 miliona eura osnivačkog kapitala biti dovoljno i da se iz budžeta više neće izdvajati, upitao je na Tviteru poslanik Socijaldemokrata Damir Šehović.

 Ističe da je ovo jednako ozbiljna izjava kao i ona da će nas "To Montenegro" koštati čuvenih 0 eura.

"Pošto premijer još uvijek to nije uradio, pozivam direktora da pokaže odluku Odbora direktora i ugovor koji prati kupovinu aviona, mišljenje koje ih izuzima od javnih nabavki, ali u tom slučaju i internu proceduru po kojoj su avioni nabavljeni, jer je MA te procedure imao", naglasio je Šehović.

Poručuje da su se na konferenciji za medije, umjesto odgovora, čule "fraze i parole".

"Jedino što smo na presu saznali je to da se ne zna tačno kad će To Montenegro početi da leti, na kojim destinacijama će da leti, da ne znaju koliko će i kojeg profila radnika primiti, niti koji slotovi im tačno trebaju a koji ne. Umjesto jasnih odgovora, čuli smo fraze i parole", zaključuje Šehović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.