"Nedolično ponašanje ne služi na čast ni Cetinjanima, pozivamo na smirivanje strasti u Nikšiću"

Socijalistička narodna partija Crne Gore najoštrije je osudila današnji napad građana Cetinja na premijera Zdravka Krivokapića i predstavnike Vlade.

"Ovakvo nedolično ponašanje prema državnim zvaničnicima, koji su došli da polože vijenac na grob kralja Nikole, ne služi na čast ni Cetinjanima, ni slavom ovjenčanom Cetinju, ali ni Crnoj Gori u cjelini.", ocijenili su iz te partije.

Kako dodaju, podržavaoci bivše vlasti konačno moraju shvatiti da su se desile promjene u Crnoj Gori, i to kao izraz demokratske volje građana na izborima 30. avgusta, i početi da se ponašaju u skladu sa tim.

"Nikakve demonstracije, provokacije i pogrdne pjesme i povici to ne mogu izmijeniti.  Takođe, pozivamo na smirivanje strasti u Nikšiću i apelujemo na sve učesnike izbora da učine sve što je moguće kako bi se uzavrela situacija u gradu stabilizovala.  Oči domaće i međunarodne javnosti su uprte u Nikšić. Vrijeme je da pokažemo da smo dovoljno napredovali u demokratskom i civilizacijskom smislu da nam se situacije kojima svjedočimo poslednjih dana ne bi ponavljale.", zaključuju iz SNPa.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.