Pooštrene inspekcijske kontrole u Nikšiću: Zatvoriti sve 15-20 dana (VIDEO)

Pooštrene inspekcijske kontrole u Nikšiću: Zatvoriti sve 15-20 dana (VIDEO)

Alarmantna epidemiološka situacija u gradu, kao i mjere donesene od strane Ministarstva zdravlja, uslovile su dodatno povećanje kontrole od strane nikšićke Komunalne inspekcije. S tim u vezi, kako je kazala sekretarka Sekretarijata za inspekcijske poslove Bojana Vuković, inspektori su svakodnevno na terenu gdje nijesu, kako je istakla, zabilježene veće nepravilnosti.

„Nije baš da se građani u potpunosti pridržavaju mjera ali tamo gdje se ne pridržavaju, nepravilnosti se otklanjaju u momentu kontrole“, kazala je Vuković u izjavi za agenciju Mediabiro.

Jedna od mjera koja je u tom gradu na snazi jeste i zatvaranje ugostiteljskih objekata, te uklanjanje kompletnog baštenskog mobilijara, što je ispoštovano, istakla je Vuković. 

Niki03mart13

Prema njenim riječima, inspektori svakodnevno obilaze i objekte, poput benzinskih pumpi, na kojima se prodaje kafa sa automat aparata.

„Tu nije zabilježena nijedna nepravilnost. Takođe, primjetan je veći broj građana na ulicama, što je posljedica lijepih vremenskih prilika a i zatvorenih ugostiteljskih objekata. Mi pokušavamo i da, u skladu sa svojim kapacitetima. obilazimo lokalitete poput jezera Krupac i gradskog parka“, pojasnila je Vuković.

Anketirani Nikšićani su mahom mišljenja da su predložene mjere trebale biti strožije, te da se i postojeće mjere slabije poštuju, što se može vidjeti iz priloženog video snimka:

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.