Milo Đukanović

Đukanović uputio telegram saučešća

"Kranjčar pronio slavu fudbalske reprezentacije Crne Gore širom svijeta"

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je telegram saučešća povodom smrti Zlatka-Cica Kranjčara.

"Sa iskrenim žaljenjem primio sam vijest o iznenadnoj smrti vašeg cijenjenog supruga i roditelja Zlatka-Cica Kranjčara, proslavljenog hrvatskog i jugoslovenskog fudbalskog asa i trenera, ranijeg selektora fudbalske reprezentacije Crne Gore", navodi se u telegramu saučešća.

Đukanović je poručio da je vijest o njegovoj smrti bolno odjeknula i u našoj zemji, u kojoj je imao i ima veliki broj poštovalaca i kao fudbaler i kao trener.

"Posebno kao do sada najuspješniji selektor  reprezentacije Crne Gore čiju je fudbalsku slavu pronio širom svijeta, dajući neprocjenjiv doprinos njenoj međunarodnoj afirmaciji. Žalimo ga zajedno sa vama", zaključuje se u telegramu saučešća.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.