Zatvor za Bjelopoljce: Nasilje u porodici, vožnja pod dejstvom droga...

Zatvor za Bjelopoljce: Nasilje u porodici, vožnja pod dejstvom droga...

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 1,38 predjsednik suda za prekršaje u Bijelom Polju, Alija Beganović je okrivljenom E.D.(42) iz Bijelog Polja, izrekao novčanu kaznu u iznosu od 500 eura, a okrivljenom S.D.(46) iz Bijelog Polja, zbog nasilja u porodici, kaznu zatvora u trajanju od 30 dana.

Sudija Vukajlo Smolović je okrivljenom K.D.(23) iz Bijelog Polja, izrekao kaznu zatvora u trajanju od 15 dana, zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci – droga, dok je okrivljenog K.B.(61) iz Plava, novčano kaznio 450 eura zbog istog prekršaja.

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,21g/kg, okrivljeni Š.V.(28) iz Berana,platiće 300 eura, saopšteno je iz Suda za prekršaje Bijelo Polje.

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci – droga, sudija Mersada Agović je M.O.(40) iz Rožaja, izrekla novčanu kaznu u iznosu od 500€, a istom okrivljenom i K.E.(28) iz Rožaja, novčane kazne u iznosu od po 100€  zbog prekršaja iz čl.52.st.1.tač.6.Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga, dok je okrivljenim D.S.(30), D.I.(23) i D.S.(26) svi iz Rožaja, zbog prekršaja iz čl.7.st.2.Zakona o javnom redu i miru, izrekla novčane kazne u iznosu od po 250€.

I Pljevljak P.V.(22) platiće 300 eura zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,46g/kg, odlučio je sudija Radoman Knežević.

Osim toga, M.K.(30) iz Pljevalja, zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,45 g/kg, dobio je kaznu zatvora u trajanju od 17 dana, a zbog prekršaja iz čl.36.st.1.tač.1 i 3.Zakona o zaštiti od nasilja u porodici, novčanu kaznu u iznosu od 300 eura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.