60-godišnja Gusinjanka vozila drogirana
Ilustracija

60-godišnja Gusinjanka vozila drogirana

Beranska saobraćajna policija je u mjestu Buče kontrolisala B.K. (60) iz Gusinja.

Utvrđeno je da B.K. upravlja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

"Uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka B.K. je privedena nadležnom sudu za prekršaje gdje joj je izrečena novčana kazna u iznosu od 480 eura, 4 mjeseca zabrana upravljanja motornim vozilom i 3 kaznena boda", saopšteno je iz policije.

Takođe, policija u Beranama je vršeći redovnu saobraćajnu kontrolu zaustavila vozača S.M. (24) koji je upravljao vozilom brzinom od 153 km/h u mjestu Buče gdje je ograničena dozvoljena brzina 70 km/h.

"S.M. je lišen slobode i priveden nadležnom sudu za prekršaje gdje mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 300 eura", navodi se u policijskom saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.