Demokrate: Pristalice DPS-a napale naše aktiviste, na meti bila i lična imovina
"Mir je naša nacija"

Demokrate: Pristalice DPS-a napale naše aktiviste, na meti bila i lična imovina

Pristalice DPS-a, koje su danas pristigle iz cijele Crne Gore, tokom svoje "miroljubive“ i "patriotske“ vožnje gradom, napale su aktivistu Demokrata, Branka Mušikića, u Župi, na čijem se imanju nalazi bilbord koalicije "Mir je naša nacija“.

"Naime, pristalice DPS-a pokušale su da sruše bilbord koji se nalazi na imanju Mušikića, a na šta je on reagovao u pokušaju da ih spriječi u nastrajima na njegovu imovinu", navodi se u saopštenju.

Poručili su da su pristalice DPS-a upale u posjed i napale Mušikića koji bio prinuđen da se brani.

"Tom prilikom su Mušikiću upućene najprimitivnije uvrede nakon čega su "patriote“ prešle na gađanje Mušikića flašama i kamenicama usled čega su nastala oštećenja na njegovoj imovini. Osim toga, pristalice DPS-a su kamenovale bilbord na kojem je fotografija Moma Koprivice, nosioca liste koalicije "Mir je naša nacija“ a što se može tumačiti i kao mafijaška poruka budući da se u koloni "patriota“ nalazi pregršt bezbjednosno interesnatnih osoba. Najzabrinjavajuće je to što je policija reagovala tek kada je umalo došlo do fizičkog obračuna a sve ostalo mirno posmatrala.

Očigledno je da se mržnje, netolerancije i anticivilizacijskih vrijednosti pristalice ostataka poraženog režima neće otarasiti sve dok im idoli poput Brana Mićunovića, Zorana Lazovića i ostale kriminalne bulumente slobodno šetaju Crnom Gorom.

Zbog ovakvih stvari, i svega onoga na šta je „Evropska mafija za Nikšić“ spremna da učini ne bi li širila strah, 14. marta moramo ovjeriti pobjedu od 30. avgusta kako bismo jednom za svagda raskrstili sa mafijom i njenim političkim krilom!
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.