Ministarstvo zdravlja: Okupljanje u Nikšiću dokaz da Eraković sve svoje poteze povlači isključivo kao političar, a ne kao ljekar
Foto: Screenshot

Ministarstvo zdravlja: Okupljanje u Nikšiću dokaz da Eraković sve svoje poteze povlači isključivo kao političar, a ne kao ljekar

Ministarstvo zdravlja saopštilo je da je nedopustivo da u ovako složenoj epidemiološkoj situaciji, uprkos stalnim upozorenjima zdravstvenih stručnjaka, danas u Nikšiću imamo slike na kojima se vidi očigledno, nerazumno i nesavjesno kršenje mjera, čime se svjesno ugrožavaju zdravlje i životi stanovnika ovog grada.

"Danas, najprije Gradskim trgom, a nakon toga i ispred opštinskih kancelarija, članovi i simpatizeri DPS-a, očigledno vođeni jedino uskopartijskim interesima, beskupulozno su pozvali i okupili grupu građana i time stvorili veliko žarište i rizik za buktanje epidemije u Nikšiću. Ovo je dokaz koliko jedan od nosilaca liste DPS dr Jevto Eraković, koji se mjesecima poziva na etičnost i stručnost i oštro kritikuje sve napore države da se izbori sa epidemijom, ustvari misli na zdravlje građana. Današnje okupljanje dokaz je da dr Eraković sve svoje poteze povlači isključivo kao političar, a ni najmanje kao ljekar", saopšteno je iz Ministarstva zdravlja.

Iz ovog resora pozvali su građane Nikšića, kao i svih crnogorskih gradova, da ne dozvole da neko, zarad prikupljanja jedftinih politčkih poena, manipuliše njima.

"Već da svojim odgovornim ponašanjem i izbjegavanjem bilo kakvih javnih okupljanja, sačuvaju svoje i zdravlje svojih najbližih i tako nam pomognu da se zajedno izborimo sa epidemijom izazavnom virusom Covid 19”, zaključilo je Ministarstvo zdravlja.

Podsjećamo, na gradskom Trgu u Nikšiću danas se okupila grupa građana koja je kako su kazali, uz crnogorske zastave, pjesmu i muziku pokazala kako izgleda crnogorsko lice grada pod Trebjesom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.