Marković: Napad na Damjanović pokazuje u kojem pravcu tone naše društvo, zahvaljujući ambijentu koji kreira sadašnja vlast
Duško Marković

Marković: Napad na Damjanović pokazuje u kojem pravcu tone naše društvo, zahvaljujući ambijentu koji kreira sadašnja vlast

Primitivni napad na Sanju Damjanović, došao je samo zato što je ona kao izuzetna ličnost politička briga svojoj konkurenciji, ocijenio je bivši premijer Duško Marković.

"On pokazuje u kojem pravcu tone naše društvo, a zahvaljujući ambijentu koji kreira sadašnja vlast. Takvi nasrtaji dolaze iz društvenog taloga koji Sanji Damjanović, dokazanoj naučnici i patrioti, ne mogu naškoditi, ali stavljaju pred ozbiljna iskusenja državu i institucije za sprovođenje zakona", kazao je Marković.

Dodaje da imamo vlast...

"Ali institucije pod njima - imamo li ih ili nemamo?! Upravo to saznanje je važno da bi časni građani mogli pronaći način za odbranu sopstvenog dostojanstva", poručuje Marković.


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.