Sekulić: Saga o pšenici se nastavlja, tužilaštvu stojim na raspolaganju za sve nedoumice
Dragica Sekulić

Sekulić: Saga o pšenici se nastavlja, tužilaštvu stojim na raspolaganju za sve nedoumice

"Saga o pšenici se nastavlja", saopštila je na Tviteru bivša ministara ekonomije i sadašnja poslanica DPS-a Dragica Sekulić.

Ona je reagovala na pisanje Vijesti da će dokumentacija koja se odnosi na nabavku i postupanje sa 10.500 tona pšenice koju je prethodna Vlada uvezla iz Francuske i smjestila u silose u Luku Bar biti predata državnom tužilaštvu, dok se zaključivanje ugovora o usluzi prevoza i novom skladištenju očekuje u prvoj polovini marta.

"Kao i svaka vještačka senzacija priča o kvalitetu i skladištenju pšenice, doživjela je svoj tihi epilog. Francuska pšenica kupljena je, transportovana i čuvana, kako dolikuje ozbiljnom sistemu, koji radi u interesu građana.Sinoć u 20:33h upitana od Vijesti da prokomentarišem to sto su u subotu veče od Ministarstva ekonomskog razvoja zvanično dobili da “dokumentaciju za pšenicu iz Francuske spremaju da posalju tužilaštvu” odgovorila sam da mi je zanimljivo da novo rukovodstvo glumi istražne organe...", kazala je Sekulić.

"Osim što se radi o sasvim neproduktivnom angažmanu zaposlenih i sto rade subotom veče za samo jedan medij predlažem da radi efikasnosti kompletnu arhivu ministarstva odmah prenesu u tužilaštvo po izboru, pa da konačno krenu da rade nešto na mnogo najavljivanom razvoju države. A ako bilo koje tužilaštvo nekad otvori bilo koji predmet na neku od tema iz resora koji sam pokrivala, stojim na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice. Posebno će mi biti drago da ispričam u kakvim dobrosusjedskim uslovima i uslovima na tržištu smo je morali nabavljati...", napisala je Sekulić.

Ističe da za brašno nijesu molili.

"Mandat građana za to ne dobija vlada nijedne suverene države na svijetu. Ko to ne može da razumije ili ne želi da oprosti, svoj mandat očigledno crpi sa drugih adresa...", zaključuje Sekulić.


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.