Đurović: Napad na Damjanović pokazatelj sramnog stanja u kojem se naše društvo nalazi
Danijela Đurović

Đurović: Napad na Damjanović pokazatelj sramnog stanja u kojem se naše društvo nalazi

Jučerašnji napad na koleginicu poslanicu Sanju Damjanović pokazatelj je sramnog stanja u kojem se naše društvo nalazi, pada morala i duboke društvene krize, ocijenila je Danijela Đurović, poslanica i potpredsjednica SNP CG.

Đurović je najoštrije osudila neprimjerene karikature koje kako je istakla, imaju za cilj napad na ženu i njenu diskreditaciju. 

"Svaki seksistički i mizogini akt će uvijek naići na osudu Socijalističke narodne partije Crne Gore. Naša partija se oduvijek borila za zaštitu dostojanstva i integriteta svakog građanina i građanke Crne Gore i tako će biti i ubuduće, bez obzira o kome se radilo. Posebno zabrinjava što su ovakvi ispadi sve učestaliji, a nažalost, nedovoljno osuđeni od javnosti", kazala je Đurović.

Ona je podsjetila da je nedavno kroz istu situaciju prošla i ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić.

"Kao poslanica i članica Odbora za rodnu ravnopravnost dižem glas za odbranu dostojanstva svih žena u Crnoj Gori. Naša država mora stati iza svakog svog građanina i građanke i pokazati da je jača od primitivizma kojem ovih dana svjedočimo", kazala je Đurović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.