Mitrović: Licemjerni i neistiniti navodi DPS-a
Marko Mitrović, Foto: Demokratska Crna Gora

"Pokušava da se uruši ugled institucija"

Mitrović: Licemjerni i neistiniti navodi DPS-a

Direktor Opšte bolnice u Nikšiću MarkoMitrović saopštio je reagujući na današnje saopštenje DPS-a da je prebijanje Trebješanina sumnjivo i da ga treba ispitati da je činjenica da stepen povreda tih lica nije utvrdila ova ili ona partija već je to utvrdila zvanična državna institucija zaštitnika za ljudska prava i sloboda Crne Gore.

Podsjetimo, ranije danas Demokratska partija socijalista reagovala je na prebijanje Luke Trebješanina aktiviste koalicije "Za budućnost Nikšića", navodeći da je dežurni koji je donio odluku o zadržavanju u nikšićkoj bolnici brat predsjednika opštinskog odbora Demokrata.

"Krajnje je licemjerno da podvalu i neistinu pokušava plasirati ona partija čija je politička perjanica bivši direktor Ilija Ašanin koji je nečasno, i suprotno Hipokratovoj zakletvi, lažirao stepen povreda prebijenih maloljetnika kako bi se izbjegla pravna odgovornost policijskih službenika koji su ta zlodjela činili u ime te partije", naveo je Mitrović. 

Dodaje da s indignacijom odbacuju sve manipulacije i neistinite navode DPS-a "koji su sračunati radi urušavanja ugleda institucija koje se napokon oslobađaju i pametno oporavljaju od njihove trodecenijske devastacije o kojoj će vjerujemo i organi zauzeti zvanične sudove u budućnosti".

"Gospodo iz DPS-a, šta očekujete od nadležnih ljekara? Je li da lažiraju kao što su lažirali vaši partijski ljekari i eksponenti. E pa to je vrijeme prošlo i moraćete se pomiriti s tim", poručio je Mitrović.

Pojasnio je da je lice primljeno na odjeljenje hirurgije radi opservacije kao što je praksa u bolnici uvijek kad se radi o povredama zadobijenim u saobraćajnim udesima ili nasilnim putem.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.