Demokratska partija socijalista, Nikšić

Opštinski odbor DPS-a u Nikšiću poručio

"Sumnjiv "napad” na Trebješanina, Kovačević posjetom prekršio mjere"

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (OO DPS) zahtijevao je da se rasvijetle sve okolnosti koje se tiču navodnog napada na izvjesnog Trebješanina budući da događaj kako navode obiluje veoma sumnjivim okolnostima.

"Takođe, znakovito je to što je dežurni koji je donio odluku o zadržavanju u nikšićkoj bolnici brat predsjednika opštinskog odbora Demokrata a koliko su "teške” povrede govori i razdragana slika sa Markom Kovačevićem, režiserom čuvenog spota u kojem Trebješanina uči kako da lažno optuži crnogorsku policiju", navodi se u saopštenju DPS-a.

Dodaje da je ulaskom u bolnicu Kovačević prekršio zdravstvene mjere budući da su zbog epidemioloških mjera posjete zabranjene pa su se zapitali ko je dao dozvolu DF-ovom jurišniku da se bahati i dovodi u opasnost život građana.

"Zbog svega navedenog, pozivamo nadležne državne organe da hitno rasvijetle okolnosti navedenog događaja kako bi se stavila tačka na manipulacije Demokratskog fronta", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.