Sledeće sedmice stiže 30.000 doza vakcine iz Kine
Jelena Borovinić Bojović

Borovinić Bojović najavila

Sledeće sedmice stiže 30.000 doza vakcine iz Kine

U Crnu Goru će naredne sedmice stići vakcine iz Kine, kazala je ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović.

Ona je za Radio Crne Gore rekla da je 30 hiljada doza vakcine, koje je Crnoj Gori donirala Kina, poletjelo jutros redovnom linijom za Frankfurt.

“Nakon toga, biće smještene u hladnjače, prema svim pravilima hladnog režima i transportovane u Podgoricu”, navela je Borovinić Bojović.

Ona je kazala da ne može tačno precizirati termin dolaska vakcina u Crnu Goru.

“Jer moramo imati uvidu carinske procedure, gužve na granicama, ali je naš proračun da će biti u Podgorici u srijedu. Svakako o tačnom terminu dolaska obavijestićemo javnost”, navela je Borovinić Bojović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.