Demokrate: Brđanin ispunio očekivanja javnosti, ohrabrenje da nastavi u isto smjeru

O smjenama u nikšićkoj policiji

Demokrate: Brđanin ispunio očekivanja javnosti, ohrabrenje da nastavi u isto smjeru

Demokrate su pozdravile odluku v.d. direktora Uprave policije, Zorana Brđanina, da smijeni načelnika Centra bezbjednosti Nikšić, Tihomira Goranovića, i komandira stanice policije Nikšić, Darka Mađarića dodajući da je na takvo postupanje je prije nekoliko dana pozvao poslanik i nosilac njihove izborne liste Momo Koprivica.

"Ovo je odluka koja označava početak reformi u policiji na koje se predugo čekalo. Stoga, ohrabrenje Brđaninu da nastavi u istom smjeru. Poznato je da se policija, posebno u Nikšiću, u dosadašnjem periodu, nije proslavila kada je u pitanju obračun sa različitim oblicima kriminala, korupcije, zloupotreba položaja.", saopštile su Demokrate.

Značajan momenat kod ove smjene predstavlja i činjenica da su, kako navode, kadrovske promjene upravo od Nikšića i krenule.

"Struktura policije u Nikšiću prepoznata je, osim po pasivnosti u stvarima u kojima je trebalo da bude značajno ažurnija, i po najekstremnijim vidovima obračuna sa političkim neistomišljenicima.Apsurdno je o prijeko potrebnim reformama u policiji i misliti bez kadrovskih promjena u njenim strukturama. V. d. direktora Uprave policije, Zoran Brđanin, prepoznao je to na vrijeme, a to znači - odmah, i u skladu sa tim, počeo da postupa, u potpunosti izlazeći u susret očekivanjima javnosti." zaključuju u toj partiji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.