Spašeni psi Lejdi Gage nakon otmice i ranjavanja kućepazitelja (VIDEO)

Jedna žena dovela je sinoć pse Lejdi Gage u stanicu policije u Los Anđelesu, a pjevačicini predstavnici i detektivi potvrdili su da su njeni.

Komandir policijskog odjeljenja za pljačke i ubistva kapetan Džonatan Tipet rekao je da žena koja ih je dovela nije uključena u otmicu pasa.

Pjevačica je trenutno u Rimu gdje snima film.

Policija Los Anđelesa oglasila se i na Tviteru gdje je obavijestila ljude da su psi nađeni i da je pjevačicinom osoblju javljeno.

Identitet žene koja ih je vratila i lokacija na kojoj su nađeni nisu otkriveni zbog njene bezbjednosti i zbog istrage koja je još u toku.

Rajan Fišer, koji je bio zadužen za šetanje pasa, upucan je dok je šetao tri Lejdi Gagina buldoga u Holivudu, kada se pored njega zaustavio beli sedan iz kojeg su izašla dva čovjeka koji su oteli dva psa, a treći je pobjegao.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.