Đorđe Balašević će dobiti park u Podgorici, 68. stablo će biti posađeno na njegov rođendan
Balašević

Đorđe Balašević će dobiti park u Podgorici, 68. stablo će biti posađeno na njegov rođendan

Glavni grad Crne Gore će preminulom muzičaru Đorđu Balaševiću posvetiti park umjesto murala, objavio je prvi čovjek opštine Ivan Vuković.

"Uvažavajući sugestije naših sugrađana koji su sjajno reagovali na vijest o tome da Glavni grad ima namjeru da se na primjeren način oprosti od Đorđa Balaševića, odlučili smo da, umjesto murala, u čast velikog jugoslovenskog kantautora formiramo novu parkovsku površinu na Bulevaru Mihaila Lalića.", naveo je Vuković.

Kako je najavio, na preko 5,000m2, posadiće 68 sadnica različitih vrsta drveća.

"Posljednje, stablo oraha, posadićemo 11. maja, na njegov 68. rođendan, kada ćemo park i predati na upotrebu stanovnicima Glavnog grada.", kazao je Vuković.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.