Skupština će nastaviti da unapređuje saradnju sa Državnom revizorskom institucijom
Sa sastanka

Bečić - Dabović:

Skupština će nastaviti da unapređuje saradnju sa Državnom revizorskom institucijom

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić sastao se sa predsjednikom Senata Državne revizorske institucije Crne Gore Milanom Dabovićem.

U konstruktivnom razgovoru, koji je prethodio Konferenciji o saradnji Državne revizorske institucije Crne Gore i Skupštine Crne Gore, Bečić je upoznao sagovornika o aktivnostima i rezultatima koje je Skupština Crne Gore postigla od početka rada novog saziva, posebno u dijelu povećanja transparentnosti.

On je ukazao na značaj intenzivne komunikacije Državne revizorske institucije i Skupštine Crne Gore, uz uvjerenje da će i buduća saradnja dati plodonosne rezultate.

Čestitajući predsjedniku Bečiću izbor na funkciju predsjednika zakonodavnog doma, predsjednik Senata poželio je srećan i uspješan rad. On je upoznao predsjednika Skupštine sa trenutnim aktivnostima Državne revizorske institucije, naglasivši značaj revizije finansijskih izvještaja, koji Skupštini Crne Gore pomažu u sprovođenju njene kontrolne i nadzorne funkcije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.