Epidemiološka situacija u Beranama pod kontrolom, spremni za početak vakcinacije
Sa sastanka opštinskog tima

Epidemiološka situacija u Beranama pod kontrolom, spremni za početak vakcinacije

Na drugoj sjednici Operativnog štaba za zaštitu i spašavanje, održanoj u Velikoj sali Opštine Berane konstatovano je da epidemiološka situacija u Beranama pod kontrolom, odnosno da broj novooboljelih opada.

Inspekcijske službe i predstavnici Centra bezbjednosti Berane iznijeli su podatke o aktivnostima koje su sprovedene prethodne nedelje, i  naveli da će narednih dana kontrole biti dodatno pojačane.

Od strane zdravstvenih radnika apeluje se na sve građane da poštuju mjere i nose zaštitne maske i tim pokažu odgovornost prema sebi i drugima, i naglašavaju da sada treba svi  da pokažemo odgovornost kada je počela vakcinacija jer samo tako možemo prevazići ovu situaciju.

Na sastanku je navedeno i da je Dom zdravlja Berane „Dr Nika Labović“ pripremio sve neophodne uslove, kao i posebne prostorije za početak vakcinacije - saopšteno je.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.