SNP: Đeljošaj da shvati da su Tuzi dio Crne Gore
SNP

SNP: Đeljošaj da shvati da su Tuzi dio Crne Gore

Socijalistička narodna partija Crne Gore pozvala je na smirivanje uzavrele situacije u Tuzima koja je nastala zbog uvođenja novih mjera protiv pandemije korona virusa.

"Umjesto potpaljivanja strasti i želje da se ostvare sitni politički poeni, smatramo da bi bilo razumnije i cjelishodnije da Nik Đeljošaj svojim primjerom pokaže građanima Tuzi kako se poštuju Ustav, zakoni i mjere nadležnih organa", kazali su iz SNP-a.

SNP CG se zalaže za poštovanje mjera u svim opštinama za koje su propisane, bez izuzetka.

"U tom smislu, gospodin Đeljošaj mora shvatiti da su Tuzi dio Crne Gore i ponašati se u skladu sa tom činjenicom.

Podsjećamo da marta prošle godine gospodin Đeljošaj nije pravio probleme oko uvođenja mnogo drastičnijih mjera, te da je sarađivao sa DPS režimom na suzbijanju epidemije. Ne želimo da nagađamo da li ga je promjena vlasti osokolila da danas postupa na ovakav način", kažu iz SNP-a.

Iz ove partije su pozdravili namjeru premijera Zdravka Krivokapića, potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića i ministarke zdravlja Jelene Borovinić Bojović da razgovaraju o ovom pitanju sa upravom opštine Tuzi i spremnost da saslušaju mišljenje druge strane.

"Dakle, samo uzajamnim poštovanjem i razumijevanjem, bez prijetnji i ucjena, može se izaći iz situacije koja nikome ne služi na čast i koja samo može donijeti dalje probleme u borbi sa opakom bolešću. Borba za zdravlje građana nema alternativu", poručuju iz SNP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.