Stijovića grupa građana na Grahovu dočekala sa povicima

Stijovića grupa građana na Grahovu dočekala sa povicima "izdajnici", ministar: Vlada je svih građana Crne Gore

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede mr Aleksandar Stijović i savjetnica za ekonomska pitanja u Vladi Crne Gore, Gordana Radović obišli su poljoprivredna domaćinstva u Nikšiću. Pored više mjesta, ministar Stijović obišao je i Trepču, Gornje Polje, Ozriniće, Morakovu Župu kao i Grahovo.

Povod posjetama bio je, kako je saopšteno iz Ministarstva, razgovor sa mještanima o različitim temama iz resora koji je u njegovoj nadležnosti.

Aleksandar Stijović - obilazak poljoprivrednih domaćinstava u Nikšiću

"Pored domaćina-mještana, među kojima su bili poljoprivrednici koji se bave uzgojem koza, proizvodnjom ribe, samih poljoprivrednih proizvođača, ministra je u Grahovu dočekala grupa građana, ne baš prijateljski raspoloženih. Kao legitiman i ozbiljan predstavnik zastave i države Crne Gore, ministar Stijović je pružio priliku okupljenima da razgovaraju i probaju da identifikuju postojeće izazove i razmotre kako da ih prevaziđu.", navodi se u saopštenju.

Stijović je naglasio da je Vlada premijera Krivokapića Vlada svih građana Crne Gore i da je on danas u Grahovu kako bi razgovarao sa mještanima o rješenjima problema u šumarstvu, problema navodnjavanja, viška krompira i ostalih prepreka sa kojima se stanovnici ovog kraja svakodnevno suočavaju.

"Pomiriteljski i transparentan pristup ministra Stijovića uvjerio je sve prisutne mještane, da je riječ o čovjeku kojem je rješavanje problema od kojih se živi prioritet i da svi zajedno imaju jedan cilj, a to je da naprave Nikšić i Crnu Goru boljim mjestom za život, gdje će poljoprivreda imati značajniju ulogu.", zaključuju iz MPŠVa.

Kako se vidi i na snimcima objavljenim na društvenim mrežama, grupa građana je poručila Stijoviću da nije dobrodošao na Grahovu uz povike "izdajnici"....

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.