Đeljošaj protiv zatvaranja kafića u Tuzima: Nećemo dozvoliti da se niko sveti našim privrednicima
Nik Đeljošaj

Đeljošaj protiv zatvaranja kafića u Tuzima: Nećemo dozvoliti da se niko sveti našim privrednicima

Nećemo dozvoliti da se niko sveti našim privrednicima i opštini Tuzi! Nećemo dozvoliti da neko sprovodi neznanje nad našom privredom, saopštio je na Facebooku predsjednik opštine Tuzi Nik Đeljošaj povodom novih mjera koje od sjutra važe za tu opštinu, a tiču se zatvaranja ugostiteljskih objekata zbog sprečavanja širenja korona virusa.

Đeljošaj ističe da su Tuzi u prvoj grupi opština kao zelena zona.

"Ako je neko u Evropi pokazao kako se reaguje u poštovanju mjera onda su građani opštine Tuzi. Zatvorite međugradski saobraćaj da iz gradova gdje su zatvoreni lokali ne mogu u Tuzi, ovo poniženje nećemo dozvoliti. Reagujte i izmjenite hitno, ili ćete imati kontrareakciju i organizovanje opštine da zaštiti našu privredu", kazao je Đeljošaj.

On dodaje i da je sramno da neko može donijeti ovakve odluke bez konsultacija sa opštinom Tuzi.

"Ja kao predsjednik opštine saznajem iz medija, sramno! Ova odluka Vlade je i politička ali će dobiti žestoki odgovor...Imaću hitan sastanak sa vlasnicima ugostiteljskih objekata i naravno donijeti jedino logičnu odluku", naveo je Đeljošaj.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.